I INFILTRUARI – EPISODI 85

I INFILTRUARI – EPISODI 85

21:15 01/01/2018

Çoskun telefonon Sarp dhe e pyet nëse ka vrarë Xhelalin. Duke mos pëlqyer përgjigjen që merr Çoskun largohet.

Melek humbet gjurmët e Sarp duke dalë fare rastësisht para Çoskun. Ajo i drejton pistoletën.

Të gjendur të vetëm, Çoskun i rrëfen Melek se Mert është në të vërtetë Umut dhe se si kanë rrjedhur ngjarjet. Teksa Melek është e tronditur, Çoskun gjen momentin e përshtatshëm për t’u larguar.

Dyshimet për Mert rriten në rradhët e policisë. A do të mundet Mert të rregullojë situatën?

Melek shkon në spital, por ndërkohë Sarp është larguar.

Edhe pse mëson se Xhelal tashmë është mirë, Melek nuk duket e gëzuar. Ajo është tejet konfuze dhe gjendet në dilemë.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT