I INFILTRUARI – EPISODI 99

I INFILTRUARI – EPISODI 99

21:15 19/01/2018

Kudret ja del sërish të shpëtojë dhe vendos të bashkëpuojë me Alianak. Mert çon Sarp te Xhelali.

Teksa Xhelal i drejton Sarpit pistoletën në kokë, Sarp pyet se kush është vëllai i tij. Cila do të jetë përgjigja e Xhelalit?

Xhelal i jep armën Mertit dhe i kërkon ta vrasë. A është gati Mert të bëjë një lëvizje të tillë?

Jusuf dhe policia ndërhyn në vendngjarje. Mes të shtënave dikush do të vdesë.

Xhelal urdhëron Mertin të qëllojë Sarpin që gjendet pa ndjenja. A do të mundet ai ta bëjë një gjë të tillë?

 

Të ngjashme
UKT