Kontakt

Televizioni Kombëtar Klan, rekord në prodhimtari dhe shikueshmëri. Programacion i pasur për të gjithë grup-moshat. Programet tona, thjesht… të suksesshme dhe të shikuara: emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, game-show, filma, telenovela, seriale, sit-com, soap-opera, dokumentarë, 6 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente që behen të tilla, vetëm nën logon e KLAN, ashtu sikurse edhe… reklama JUAJ.

Ju mirëpresim!

Na kontaktoni:

Departamenti i Marketingut: [email protected]

Departamenti i Informacionit: [email protected]

Departamenti i Programacionit: [email protected]

Departamenti i Burimeve Njerëzore: [email protected]

Kontaktoni me emisionet tona:

Stop: [email protected] & 0672208888

Opinion: [email protected]

Aldo Morning Show: [email protected]

E diela shqiptare: [email protected] & 0684200004

Historia ime: 0694744444

Shihemi në gjyq: 0684260099 & 0686090975

Familja: [email protected]

Jo Vetëm Modë: 0693144440

Histori shqiptare: [email protected] & 0676050304

Doktor plastik: [email protected]  &  +355698551554

Dance with me: [email protected]

Zonë e lirë: [email protected]

Sfida e gatimit: [email protected]

Check-in: [email protected]

Lajme: [email protected]

Kontakt web:

Marketing Web: [email protected]

Redaksia web tvklan.al : [email protected]

WhatsApp / Viber / Cel : +355674050607

TELEVIZIONI KOMBËTAR KLAN

Rruga: “Aleksander Moisiu”, nr.97
Pranë Ish – Kinostudio, 1007
Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 42 347 821/2/3
Email: [email protected]
NIPT/NUIS: J71413001L