Uniko – Emisioni 28 (27 Korrik 2020)


Uniko – Emisioni 28 (27 Korrik 2020)

21:57 27/07/2020

Kjo është puntata e fundit e sezonit të parë të emisionit “Uniko” nën drejtimin e gazetarit Spartak Koka në televizionin Klan Plus!

“Uniko” nisi transmetimin më 20 Janar 2020 duke realizuar 28 emisione, ku janë trajtuar tema të ndryshme duke sjellë për publikun video, foto, materiale dhe dokumente ekskluzive të papublikuara më parë.Të ngjashme